Despre noi

Cash Amanet Bacau prezinta clientilor sai cele mai bune oferte de preturi pentru automobile. De asemenea, prin intermediul  casei noastre de amanet auto aveti sansa sa obtineti un imprumut prin oferirea automobilului  dumneavoastra ca garantie. Pentru a evalua corect autoturismul dumneavoastra vom apela la evaluatori specializati, care ne sunt disponibili non stop pentru a realiza o expertiza corecta si profesionala. In aceasta situatie se va tine cont de marca, modelul, anul de fabricatie si gradul de uzura al autoturismelor evaluate. In functie de rezultatele evaluarii veti putea obtine un imprumut de pana la maxim 40% valoarea autoturismului.

Profesionalismul si experienta nostru au cladit prin munca un brand puternic si de calitate.

 

Casele de amanet sunt institutii financiare nebancare care se prezinta in intampinarea nevoilor financiare ale clientilor pe termen scurt. Casa noastra de amanet aduce in plus, fata de casele de amanet obisnuite, urmatoarele servicii bonus:

Sase motive pentru a apela la serviciile noastre:

  • amanetul asigura intotdeauna transparenta in relatiile cu clientii, nu vom percepe niciodata comisioane modificabile sau ascunse
  • perioadele pe care sunt contractate imprumuturile de amanet sunt intotdeauna stabilite pentru a va oferi flexibilitatea de care aveti nevoie
  • garantiile unui contract de amanet au fost si vor fi variate si sunt evaluate rapid
  • serviciul de amanet rezolva orice problema financiara
  • cu noi nu veti fi supus niciodata la riscuri din cauza evolutiilor de pe piata financiara
  • trebuie sa prezentati dovada ca sunteti majori pentru a putea beneficia de serviciile noastre

 Detalii la 0743 539 961 / 0748 595 772

 

Apreciem seriozitatea clientilor nostri si nu incurajam incheierea de contracte de amanet care nu poti fi onorate, aceasta ducand la necesitatea de valorificare a obiectelor ce servesc drept garantie.